Over mij


Ik ben Noraly, 26 jaar en heb een hele grote passie voor het maken. Zomer 2016 ben ik afgestudeerd aan het Rijnijssel, Fashion and Design niveau 4. Door mijn verschillende werkervaringen in de modebranche ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag werk aan duurzamere projecten die niet bedoeld zijn voor tijdelijk gebruik. In de fashion zit het er voor mij dus zeker niet meer in!

Door mijn grote passie voor het maken wil ik mezelf altijd motiveren om beter te worden. Zo ben ik in 2018 begonnen met een traineeship bij Elian Cycles en in 2019 verder gegaan als freelancer. Binnen korte tijd heb ik kunnen toewerken naar hoofdbouwer Cargoframes van Elian Cycles. Mijn werkzaamheden zijn dus ook allround. Las, Hardsoldeer en slijpwerk zijn dan ook mijn dagelijkse werkzaamheden. Tevens doe ik ook draai en vreeswerk.

Naast het werken in de werkplaats heb ik ook een accessoire lijn ontwikkelt met Elian Cycles, hieruit is Elian x Noraly ontstaan. Verschillende tassen, kinderzitjes en andere accessoire zijn onderdeel van een vaste collectie voor het handgemaakte bakfiets merk.

Daarnaast pak ik ook maatwerkprojecten aan waarbij ik vaak met leer werk. In mijn eigen atelier maak ik o.a. bekleding, maatwerk tassen en stempelwerk. 

Ik ben heel erg gedreven, heb veel doorzettingsvermogen en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. Door mijn technische inzicht en mijn passie voor het maken leer ik snel. 

Ben je geïnteresseerd om met mij te werken?
Neem dan contact op!